FRÅGESTUND!

Nu skulle det vara kul att blåsa lite liv i bloggen igen, så tänkte jag kör en frågestund!!

Så nu ska ni passa på, fråga allt ni undrar om London, vem vad var när varför hur... Fråga vad ni vill och så tänkte jag svara i ett videoinlägg!

Ni har några dagar på er  (tills jag känner att jag fått tillräkligt med frågor)

Snälla fråga nu, så jag slipper ha ångest att ingen ställt en ända fråga.... 😉


9 kommentarer:

  1. Vad var det mest skrämmande med att flytta till London? Vad skulle du ge för tips till någon som ska flytta till London? Något du själv missade? Vad är jobbigast med att vara ifrån din storasyster sådär länge?

    SvaraRadera
  2. Vad kommer du sakna mest med London!?

    SvaraRadera
  3. Fick du kompisar där? Var det svårt att förstå all engelska? Tänker då på olika dialekter som säkert finns i London...Var killarna snygga? :) Hurudan var arbetsmoralen på ditt jobb? Var chefen trevlig/sträng/kylig....Vet att det är dyrt att bo där. Vad kostade tex en öl på puben? Såg du några kändisar där?

    SvaraRadera
  4. Vad kommer du att hitta på nu efter London? Plugga i Finland eller kanske i Sverige 😄😄

    SvaraRadera
  5. Varför valde du att åka till just London? Har du nåt favoritställe där? Vad skulle du ge för tips till någon som skall resa till London, vad måste man absolut se eller uppleva? :)

    SvaraRadera
  6. Va va de bästa med att få jobba på VS? Var det kanske erfarenheten i sig eller nåt helt annat? Och så en enkel, men ändå superknepig fråga (hahaha en fråga man i allmänhet ställer åt femåringar ) va e din favoritfärg? Kanske inte den lättaste frågan för en frisör med ett öga för mode o stil. Men vi kör på dehär.

    SvaraRadera
  7. Sen fråga nummer 2: E de fortfarande Vasa du siktar på för i höst? ;)

    SvaraRadera
  8. Hur hittade du lägenheten i London och var nånstans var den? Är det något annat område du hellre skulle bo i om du flyttade tillbaks? Bodde du tillsammans med nån och isf gick de bra elr blev de några bråk?

    SvaraRadera
  9. Behöver man adapter i England? Vad hade du för försäkring? Var kläder billiga? Regnar det mycke och hur är vädret överlag?
    Varför studerar fu inte i London? Hur gjorde du med adressen som au pair?

    SvaraRadera